MónTerrassa
El ‘chipping’ arriba a l’asfalt de Terrassa
  • CA
Obres d’urbanització al carrer Castell, al costat de Vallparadís | Duran Arquitectes

!--akiadsense-->

Duran Arquitectes és la responsable del projecte d’ampliació de les Urgències de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Per a la urbanització del carrer Castell han volgut deixar el seu “segell particular” i per aquest motiu han apostat per una nova tècnica en el paviment d’aglomerat asfàltic.

“Volem que el resultat ens faci sentir orgullosos de la feina feta i que a la vegada, la ciutadania també aprofiti tots els avantatges del nou equipament”, manifesten des de DA i la manera que han trobat és per ser innovadors amb la tècnica del “chipping“. Es tracta d’un acabat que consisteix en la col·locació, de manera manual i en calent, d’una barreja de diferents mides d’àrid de colors amb un lligant sintètic per aportar color a l’asfalt. Una tècnica que serveix per trencar la monotonia de l’asfaltat tradicional i permet obtenir dissenys variats amb la combinació de les tonalitats del pigment i el color de l’àrid de la mescla.

Duran Arquitectes assenyala que aquesta tècnica que serà utilitzada per primer cop a la nostra ciutat ja ha estat emprada en altres municipis catalans com en l’accés al Monestir de Navarcles o als carrers del barri de Gràcia, a Barcelona.

El chipping, una nova tècnica d’asfaltat | Duran Arquitectes

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa