MónTerrassa
Charo Moreno marxa a Sicília en una missió solidària amb els refugiats
  • CA
Charo Moreno (al mig) en la seva visita a Lampedusa | C.M.

!--akiadsense-->

L’egarenca Charo Moreno emprèn un nou viatge solidari. Aquesta vegada marxa cap a Pozzallo, a Sicília, i hi estarà del 8 al 15 d’abril. Ho fa acompanyada d’un altre voluntària, la gironina Anna Ministral. Juntes van compartir experiències a Grècia el 2016 i a Lampedusa el 2017. Aquesta vegada, han decidit anar fins a l’illa italiana per intentar “posar el nostre ganet de sorra als nous arribats, rescatats al mar Mediterrani”. A més del suport moral i psicològic cap a aquestes persones, Moreno recorda que com altres vegades també porten diners per comprar allà els productes que consideren més urgents i necessaris (roba, calçat, productes d’higiene, menjar…).

La terrassenca ofereix la possibilitat de poder col·laborar amb una aportació econòmica. “Són benvinguts des de 2 € fins al que bonament es pugui, i els podeu fer arribar a través d’un ingrés al compte de la Caixa n° ES11 2100 0313 8502 0025 9859 o posant-vos en contacte amb mi al 636082622”. Els interessats poden seguir tot el viatge i el que vagin fent allà a través del facebook de Moreno.

“No és una experiència fàcil, us ho ben asseguro. Vam tornar de Lampedusa molt tocades, però no podem deixar-los de banda. Cal que ens omplim de força i coratge i anar cap allà a repartir tot l’amor que puguem“, ha manifestat Moreno que anima a tothom “a fer un voluntariat d’aquest tipus, perquè es rep més del que es dóna, et fa obrir més el cor i t’ajuda a treure importància a algunes de les coses que aquí els hi donem molta quan realment no hi tenen tanta”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tecles a març 23, 2018 | 15:32
    Tecles març 23, 2018 | 15:32
    La Charo (de ca'l Morenito, els de les bicicletes al barri de Can Palet) té un cor immens. Mentre l'Albert (el seu marit) lluita contra una malaltia perillosa, ella encara té el coratge de tornar a marxar per ajudar els desplaçats (que no refugiats). Un exemple colpidor que hauria d'interpelar, sobretot, tots aquells que practiquen la teoria del "yo-me-mi" i mai no fan res de res per l'entorn. Per molts anys !
  2. Icona del comentari de: Delia a març 25, 2018 | 19:38
    Delia març 25, 2018 | 19:38
    Tot el meu suport..espiritual...i en els meus recursos economics.. Gracies per ser-hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa