MónTerrassa
El Centre Universitari de la Visió a Terrassa, premi Vicens Vives
  • CA
Una de les activitats solidàries amb nens saharauis de la CUV | UPC

!--akiadsense-->

El Centre Universitari de la Visió (CUV) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha estat reconegut amb la distinció Jaume Vicens Vives per una iniciativa docent basada en l’aprenentatge i el servei als usuaris en l’àmbit de l’optometria. El lliurament dels guardons tindrà lloc de la mà del president Carles Puigdemont, en el decurs de l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2017-2018 del sistema universitari català, que tindrà lloc divendres, 8 de setembre, a les 12 h, a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La Generalitat de Catalunya va fer pública, el passat dia 1 d’agost, la relació dels guardonats enguany amb la Distinció Jaume Vicens Vives, que té com a finalitat premiar l’excel·lència en la docència universitària. El projecte del CUV Aprenentatge Servei en l’àmbit de l’optometria, ha estat una de tres iniciatives guardonades en la modalitat col·lectiva, en reconeixement al desenvolupament pioner d’una metodologia docent que permet consolidar i posar en pràctica els coneixements teòrics amb l’atenció a usuaris del centre, principalment persones en risc d’exclusió social. Una pràctica que apropa els futurs graduats a l’entorn real de la societat alhora que contribueix a formar-los en competències clíniques com a professionals sanitaris responsables i compromesos socialment.

És el segon any consecutiu que aquesta distinció s’atorga a un centre del Campus de la UPC a Terrassa. El curs passat, la Generalitat de Catalunya la va atorgar al programa INSPIRE que impulsa l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa