MónTerrassa
El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa es renova per encarar el futur
  • CA

El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa (CEHT) va renovar la junta el passat mes de setembre. Amb un equip més jove i amb noves incorporacions, l’entitat vol enfortir i guanyar “en mirades diverses” per tal de nodrir el centre. Així doncs, des d’aleshores, el nou equip ha estat desenvolupant un pla estratègic sobre quatre eixos fonamentals:

– Crear més activitats per la ciutat des d’una mirada rigorosa, però alhora divertida, per obrir-se a nous formats i arribar a més terrassencs.

– Enfortiment de les relacions amb la ciutat, el qual passa per col·laborar conjuntament amb altres entitats i projectes de la ciutat, així com la participació en les diferents comissions com el Nomenclàtor i els esdeveniments com la Fira Modernista.

– Enfortir l’eix d’Educació, on a més d’oferir com fa anys tallers a les escoles, buscar noves fórmules.

– Relació més estreta i col·laborativa amb els socis i les sòcies, amb l’obertura d’un espai per rebre propostes o nous projectes i idees, i treballar una comunicació més fluïda i participativa.

Des del CEHT manifesten que un dels grans reptes que tenen per endavant és “donar visibilitat a les dones terrassenques que han construït la història de la nostra ciutat, així com la preservació de la memòria històrica i el patrimoni de la nostra ciutat”. Fruit d’aquest treball s’han projectat diverses activitats, al marge del ja clàssic Cicle de Conferències, que començà al desembre i que acabarà el proper 3 de febrer. I el proper dijous 28 de gener hi haurà la presentació del 35é número de la Revista Terme, editada pel CEHT i l’Arxiu Històric de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa