MónTerrassa
El Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa tanca uns dies per obres
  • CA

El Centre Cívic Avel·lí Estrenjer tancarà al públic a partir del proper dimecres a la tarda i fins la setmana vinent. L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Patrimoni i Manteniment, ha de dur a terme unes obres que en determinats moments poden ser molt sorolloses, i s’ha optat per tancar l’equipament per evitar afectar les persones usuàries. Es preveu que dilluns vinent el centre recuperi la normalitat i torni a obrir les portes.

Els treballs pels quals es tancarà el centre tindran lloc als lavabos de la planta baixa, on s’ha detectat un problema amb el clavegueram. Les obres comportaran aixecar tot el paviment dels lavabos per poder accedir a la zona on s’han de dur a terme les reparacions. Per aquest motiu s’hauran de fer servir martells pneumàtics, que son molt sorollosos, amb risc per la salut si no s’utilitzen proteccions acústiques.

Els treballs d’enderroc començaran dimecres a les 15.00, moment en què es tancarà l’equipament, i s’allargaran durant la resta de la setmana, previsiblement fins diumenge. Un cop finalitzi aquesta part dels treballs, la resta de les obres es podran dur a terme amb el centre cívic obert.

L’Ajuntament ja ha comunicat el tancament a totes les entitats afectades i s’han buscat ubicacions alternatives per a les activitats ja programades i inajornables. Arran el tancament, dijous i divendres l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ubicada en aquest centre cívic no podrà atendre la ciutadania. En aquest sentit, l’Ajuntament de Terrassa recorda que la ciutadania té a la seva disposició sis OACs més i que el servei de cita prèvia (trucant al 010 o visitant https://citaprevia.terrassa.cat) permet demanar hora per rebre atenció sense cues ni esperes a totes les OACs obertes. També hi ha l’opció de fer els tràmits per telèfon, trucant gratuïtament al 010, o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa (https://seuelectronica.terrassa.cat/).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa