MónTerrassa
El Cementiri de Terrassa incorpora un espai per cerimònies a l’aire lliure
  • CA

L’empresa municipal Funerària de Terrassa ha incorporat un nou espai al Cementiri per celebrar cerimònies a l’aire lliure, un espai que porta per nom Jardí i que ocupa un terreny de 250 m2 adjacent al tanatori. Es tracta d’una proposta innovadora i única en el territori, que ofereix a les famílies un entorn diferent i envoltat de natura on celebrar cerimònies personalitzades.

El nou espai on poder acomiadar o recordar els seus familiars difunts que té la particularitat de trobar-se a l’exterior del tanatori, en un espai a l’aire lliure protegit per una gran carpa, amb capacitat per acollir una vuitantena de persones assegudes.

Tot el mobiliari, tant els bancs com la tarima, són de fusta i la instal·lació està coberta en la seva totalitat per la carpa, de color natural. Com el seu nom indica, el Jardí s’aixeca sobre un terra de gespa i està envoltat de vegetació.

Una nova contribució de Funerària per acompanyar les famílies

El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert i president de Funerària de Terrassa, Isaac Albert, destaca que aquesta iniciativa “confirma el camí d’innovació i excel·lència que està transitant Funerària”. “L’empresa municipal sempre s’ha destacat per estar a prop de les persones, per escoltar la ciutadania i atendre les seves necessitats, i fer-ho amb sensibilitat i professionalitat, i amb la creació d’aquest espai, està contribuint a l’acompanyament de les famílies”, exposa Albert.

Així mateix, afegeix que “el nou espai estarà a disposició de tothom que tingui el desig d’acomiadar a una persona estimada d’una manera única“. “L’entorn a l’aire lliure convida a dissenyar cerimònies personalitzades, perquè la vivència sigui més especial”, conclou.

Tres espais per acollir cerimònies al Cementiri de Terrassa

El Complex Funerari municipal ha sumat a l’agost aquest nou lloc a l’actual oferta d’espais per acollir cerimònies: el Temple Multiconfessional en el recinte del Cementiri i l’Oratori situat a l’interior de l’edifici del Tanatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa