MónTerrassa
Celebrate the day o casaments en ‘streaming’ per combatre les restriccions Covid
  • CA

El passat 5 de maig Celebrate the Day va iniciar una campanya de crowdfunding pel llançament dels casaments en directe. Just al dia abans, el 4 de maig, l’empresa havia presentat en directe el seu projecte a l’acte de cloenda del programa Crowdfunding Terrassa Innovació, de l’Ajuntament de Terrassa. A la creadora de Celebrate the Day, la terrassenca Marta Guiu, la idea d’oferir un servei de retransmissió de casaments en directe se li va acudir fa uns anys durant un casament en què era convidada, i en el qual van intentar, sense gaire èxit, emetre per videotrucada la cerimònia. A partir d’aquí, va començar a pensar que hi podia haver un gran nombre de parelles en la mateixa situació, des de parelles que han viscut a l’estranger i tenen amistats lluny, parelles d’altres països, o les parelles que es decanten per les anomenades bodes de destí.

Uns anys més tard, amb la pandèmia provocant la cancel·lació i ajornament de casaments i amb la millora de la tecnologia, ha constatat com el servei té més sentit que mai. La proposta que ofereix és la d’un casament en directe que es pot personalitzar, amb diverses càmeres, del qual se n’ocupen de gravar videògrafs professionals donant com a resultat una retransmissió en directe del casament molt semblant a la d’un programa de televisió, però en aquest cas privat i només accessible per als convidats.

D’aquesta manera, des dels familiars més grans de la parella com els avis, o altres familiars i amics que viuen a l’estranger o que per altres motius no hi poden ser presents, poden veure el casament en directe i, tot i no poder igualar al fet de ser allà, no deixa de ser una experiència que acaba sent un record per sempre.

Fins al 4 de juny les parelles poden aconseguir un important descompte en la retransmissió en directe del seu casament. Només cal que participin en el projecte de micromecenatge clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa