MónTerrassa
CatSalut no em vol vacunar i posa en risc la meva salut
  • CA

Vaig rebre la primera dosi d’Astra Zéneca el 6 d’abril, i fins a en 14 ocasions, després de demanar cita per la segona dosi, CatSalut m’ha anul·lat la cita aconseguida. Després de tres setmanes d’hores interminables al telèfon, d’intentar posar-me en contacte a través dels canals virtuals que ofereixen les diferents webs, segueixo sense aconseguir una cita per la meva vacunació. Al mateix temps les xifres de la variant delta continuen creixent i els missatges perquè tothom es vacuni ocupen tots els informatius, però a mi CatSalut em nega una vegada, i una altre, la meva vacunació. Tinc 60 anys i representa que sóc dintre de la població de risc.

Si, és un contrasentit. Un contrasentit que té el seu origen en un error informàtic que ningú sembla poder solucionar. Encara que a la magnifica aplicació de La meva Salut no figura cap resultat que indiqui que jo he passat la Covid, el sistema informàtic que assigna les cites considera que si he passat la malaltia. I sembla que ningú pot solucionar l’error.


Salut va establir un sistema informàtic tant perfecte que estar facilitant que molta gent es pugui vacunar d’una forma eficient, però no disposa del personal necessari per afrontar els errors que en aquest sistema informàtic es puguin generar.

El sistema d’atenció al ciutadà de CatSalut està col·lapsat i o no t’agafen el telèfon o ni t’escolten. Des de el meu CAP, el meu metge de capçalera, ha enviat dos sol·licituds per solucionar un problema al que ells no tenen accés. De les 5 comunicacions a través dels formularis de contacte encara no m’han respòs a cap. I jo continuo esperant que algú trobi un segon per solucionar un estúpid problema informàtic que podria ocasionar-me molts problemes.


Vull deixar constància de la meva problemàtica, que suposo no deu ser única, per a que si, per aquelles casualitat de la vida, aquest error tingués conseqüències per la meva salut, algú m’inscrigui en les seves estadístiques com a error informàtic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa