MónTerrassa
CatalApp, aplicació per potenciar el català als comerços, arriba a Terrassa
  • CA

Aquest dijous, 15 de juny, a les set de la tarda, la Plataforma per la Llengua presentarà al Centre Cívic de Ca n’Aurell (plaça del Tint, 4) la CatalApp. L’acte serà públic i hi participaran la directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres, i el coordinador territorial del Vallès Occidental i membre de l’executiva de l’entitat, Lluís Duran.

Des del mes de març, milers d’usuaris d’arreu del domini lingüístic utilitzen la CatalApp per millorar la situació del català en els establiments comercials del seu entorn més immediat. Aquest dijous, l’equip de la Plataforma per la Llengua aproparà l’aplicació als veïns i veïnes de Terrassa i analitzarà la situació sociolingüística del territori. Les associacions de comerciants tindran l’oportunitat de participar-hi per resoldre dubtes sobre l’aplicació, el funcionament o el tractament de les dades dels establiments.

La presentació té com a objectiu apropar l’aplicació al teixit associatiu i comercial del municipi, així com treballar conjuntament en la millora de la situació del català als establiments comercials. Després de tres mesos de funcionament, la CatalApp acumula 35.000 descàrregues i milers d’usuaris actius. Per tant, la Plataforma per la Llengua considera un èxit la campanya de llançament i treballa en noves funcionalitats per a la pròxima actualització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa