MónTerrassa
Castellbisbal impulsa un ‘Quadern’ per reflexionar sobre el seu futur
  • CA

L’Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa un procés participatiu per conèixer l’opinió de la ciutadania i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta del Quadern de Debat Ciutadà, “una eina que ha de servir a l’Ajuntament per millorar els serveis municipals que oferim a la població”, destaca la regidora de Participació Ciutadana, Melania Solís.

El Quadern de Debat Ciutadà és un llibret amb diverses preguntes classificades en diversos blocs temàtics relacionats amb els aspectes més rellevants de la vida local, com ara els equipaments, la mobilitat, la gestió dels residus, el civisme, les activitats o la informació municipal, entre d’altres. Va dirigit al conjunt de famílies, grups d’amistat, i entitats que viuen a Castellbisbal, i és anònim i confidencial. “La idea és que les famílies, entitats i grups d’amistats es trobin una estona per comentar i respondre conjuntament les preguntes, de manera que obtinguem una visió global sobre el model de poble que volem”, assenyala Solís.

El quadern està dividit en un total de set blocs: El primer, titulat ‘El nostre poble’; el segon ‘Recollida de residus’; el tercer ‘Mobilitat: com ens movem?’; el quart ‘El temps lliure’; el cinquè ‘Com ens comuniquem amb el nostre Ajuntament‘; el sisè ‘El nostre futur’; i finalment, el setè ‘Recull de dades del quadern‘.

El Quadern de Debat Ciutadà es pot trobar en format paper a diferents espais municipals, com ara els centres educatius, a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, a l’OAC de l’Ajuntament o al Punt Verd. Un cop emplenat, es podrà retornar, abans de l’1 de juny, a qualsevol d’aquests equipaments.

El quadern es pot trobar en aquest enllaç. Simplement s’ha d’obrir la pàgina i el quadren apareixerà directament. Es pot descarregar el PDF i contestar les preguntes que hi ha a l’interior. Cal enviar-lo per correu electrònic abans de l’1 de juny de 2022 a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa