MónTerrassa
La Casa de la Música inicia un curs d’il·luminació de concerts
  • CA

La Casa de la Música de Terrassa organitza un curs d’il·luminació de concerts per aquelles persones interessades en conéixer el món de la il·lumincació i com funcionen les llums en un espectacle en directe. El curs tindrà una durada de dues sessions i combinarà aspectes teòrics amb aspectes pràctics. Aquestes dues sessions seran els dies dimecres dia 10 i 17 de novembre al carrer Mare de Déu dels Àngels, número 76, i tindran una durada de dues hores, de 19:00h a 21:00h.

Al llarg del curs, que porta per nom “La llum en primer pla“, es treballaran aspectes com la importància que tenen les llums en un espectacle en directe, com podem jugar amb elles perquè aquestes destaquin o ressaltin aspectes concrets, i com ens hem de comunicar amb el tècnic de llums per expressar-li el que volem. “Iniciem per primera vegada dins la nostra àrea de formació un curs d’il·luminació de concerts, dirigit no només a tècnics professionals, sinó també a aquells músics que vulguin afegir la il·luminació com a un aspecte diferencial en els seus directes”, afirma la Casa de la Música de Terrassa en un comunicat.

Cartell de curs “La llum en primer pla” | Casa de la Música

Les dues classes formatives aniran a càrrec del tècnic especialitzat en il·luminació Jaume Cañasveras. “Cañasveras ens ajudarà a entendre i a aprendre quina importància té la llum en el nostre directe“, afirmen des de la Casa. El tècnic compta amb un llarg recorregut professional: ha parcipat en esdeveniments com el Festival Vida, l’Espai Vapor o també és tècnic habitual al mític Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El preu d’inscripció al curs d’il·luminació de concerts és de 10€ (un preu que inclou les dues sessions), i cal una inscripció prèvia, que ja es pot realitzar des d’aquest enllaç. El requisit mínim d’assistència és ser major de 16 anys, i no cal experiència prèvia per apuntar-se al curs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa