MónTerrassa
Cartografia topogràfica municipal escala 1:1000 a l’abast de tothom
  • CA

La Diputació de Barcelona posa a disposició de tots els ciutadans la cartografia topogràfica urbana digital 3D escala 1:1000 dels municipis menors de 20.000 habitants de la demarcació de Barcelona que podran descarregar en format pdf geolocalitzat a través del Portal d’informació geogràfica IDEBarcelona.

Actualment es poden descarregar 139 cartografies municipals de la demarcació de Barcelona. Els municipis les poden cercar de dues maneres en un mapa interactiu i fent una cerca mitjançant el cercador municipal. Allà hi trobareu la data del vol i la data de la revisió de camp.

Un avantatge que presenten aquests pdfs és poder visualitzar la informació topogràfica que conforma la cartografia 1:1000 per capes (altimetria, planimetria polígons i toponímia) activant i desactivant els diferents elements. La informació seleccionada es pot imprimir a escala 1:1000.

Aquests pdfs referenciats permeten funcions pràctiques com ara mesurar distàncies, perímetres i àrees, sempre dins el límit d’error de tolerància de la cartografia 1000, i fer anotacions en el mateix fitxer.

Posar aquesta informació territorial a l’abast de tothom forma part dels objectius del pla d’actuació 2016-2019 de la Diputació de Barcelona, per tal d’avançar cap a una Administració pública que, a més de donar servei als governs locals, estigui oberta a la ciutadania a través dels recursos tecnològics que ofereix la IDEBarcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa