MónTerrassa
Carrefour i Creu Roja recullen material escolar per a nens de Terrassa

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja desenvolupen la novena edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, una iniciativa que tindrà lloc els propers dies 1 i 2 de setembre arreu de l’Estat, amb què les dues entitats recolliran material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estiguin travessant per dificultats econòmiques.

Aquesta iniciativa es durà a terme en 25 supermercats i hipermercats de Catalunya, dels quals dos estan a Terrassa, amb l’objectiu de reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar a l’inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

En el cas de Catalunya, la campanya es durà a terme als establiments de Carrefour de les localitats següents: Badalona, Barberà, Cabrera, Cornellà, Gavà, L’Hospitalet (Gran Vía), Barcelona (La Maquinista i Glòries), el Prat, Terrassa (Vallès i Montserrat), Manresa, Granollers, Igualada, L’Ametlla del Vallès, Martorell, Olèrdola, Santa Susana, Sant Fruitós, Vic, Tarragona, Reus, Lleida, Girona, Olot i Figueres (Nou Centre). En tots aquests establiments, s’instal·larà una taula atesa per voluntariat de la Creu Roja que recollirà material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que doni la ciutadania. En el cas de Granollers, la campanya es farà només el 2 i a Santa Susana s’ampliarà fins el 3 de setembre.

Nou comentari

Comparteix