MónTerrassa
Carles Sora, nou director del CITM de la UPC a Terrassa
  • CA
Carles Sora, nou director del CITM de la UPC a Terrassa
Carles Sora, nou director del CITM de la UPC a Terrassa | UPC

!--akiadsense-->

Carles Sora Domenjó, doctor en Comunicació Interactiva per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i especialista en mitjans interactius i cultura digital, es posa al capdavant del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), on precisament es va graduar en Multimèdia. Sora, que els darrers dos anys ha estat investigador afiliat a l’Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), liderarà la consolidació del CITM com a centre de referència en creativitat, cultura digital i tecnologies emergents. El nomenament es va fer efectiu el 29 de gener, mitjançant resolució del rector de la UPC, Francesc Torres i Torres.

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) és un centre docent adscrit a la UPC especialitzat en formació sobre els àmbits d’animació i art digital, tecnologies multimèdia i videojocs. Se situa al Campus de la UPC a Terrassa, considerada la segona ciutat universitària de Catalunya. Aquest és un campus urbà, integrat a la ciutat, a la comarca del Vallès Occidental. El CITM està inclòs entre les 100 millors escoles del món en animació de l’any 2018, segons el rànquing publicat per Animation Career Review.

El Centre imparteix tres títols oficials de grau: el grau en Disseny, Animació i Art Digital, el grau en Multimèdia i el grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs. Aquest últim es pot cursar en 2 modalitats: en català, castellà i anglès a Terrassa; o íntegrament en anglès a Barcelona. A més dels títols oficials de grau, el CITM ofereix formació de postgrau en l’àmbit dels videojocs i la creació digital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa