MónTerrassa
El CAP Antoni Creus demana als pacients un “canvi en la manera de fer”
  • CA

Els Centres d’Atenció Primària van recuperant mica en mica la normalitat, i són ara un punt capital per detectar i monitoritzar l’evolució de la pandèmia de coronavirus. L’Institut Català de la Salut (ICS) demana programar les visites a través del web o del telèfon per evitar col·lapsar el sistema i reduir desplaçaments. I avisen els pacients que “és necessari un canvi en la manera de fer”.

L’ICS gestiona a Terrassa només un CAP, el d’Antoni Creus, que dona cobertura als barris de Can Parellada i Les Fonts. L’Institut Català de la Salut demana les persones que requereixin anar al metge de família que programin les visites a través del web de programació de visites. Cal el Codi d’Identificació Personal (CIP) i descriure que necessita el pacient (anar al metge, renovar la medicació, baixes laborals o altres. El personal hi donarà resposta.

El formulari que s’ha d’omplir perquè valorin la visita.
El formulari que s’ha d’omplir perquè valorin la visita | ICS

!--akiadsense-->

La responsable d’Atenció a la Ciutadania de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord, Merche Romero, assegura que “és necessari un canvi en la manera de fer”. “L’usuari ha de passar de demanar visita a explicar què necessita perquè, des dels centres, s’hi doni la resposta més adequada. En alguns casos, la resposta serà la programació d’una visita però, en altres casos, les consultes i gestions es podran atendre de manera no presencial”, recalca. En cas de no poder dur a terme la petició a través del web, es pot trucar al telèfon 93 728 44 44. Els usuaris també tenen l’opció de contactar amb els seus professionals de referència a través de La Meva Salut i l’eConsulta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa