MónTerrassa
S’activa el dispositiu de seguretat per la revetlla de Sant Joan a Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa informa aquests dies a la ciutadania de les normes i recomanacions per gaudir d’una revetlla de Sant Joan segura. En el web municipal s’hi troben els consells d’autoprotecció sobre pirotècnica, fogueres i altres relatius a la prevenció d’incendis forestals, a més del ban “Fogueres de Sant Joan”, dictat per l’alcalde, Jordi Ballart. Una informació de la qual també se’n fa difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del compte de Twitter del servei municipal de Protecció Civil @trsemergencies.

Enguany, i per segon any consecutiu, l’Ajuntament tancarà el Parc de Sant Jordi a partir de les 21 h de dissabte, 23 de juny, amb excepció d’una zona acotada prop de la plaça del Doctor Zamenhof. Es vol preservar el caràcter històric del jardí i l’edifici de la Masia Freixa amb una mesura preventiva per evitar qualsevol conat d’incendi, ja que és un jardí històric on la vegetació és delicada. Actualment, ja existeixen cartells on s’informa la ciutadania que està prohibit entrar dins els parterres, pujar els arbres i tirar petards i qualsevol altra pirotècnia dins el recinte.

Des del Consistori també es demana prudència als terrassencs i les terrassenques a totes les places públiques i parcs on hi hagi vegetació, especialment al Parc de Vallparadís. En aquest sentit, el ban dictat per l’alcalde recorda a la ciutadania que no es poden tirar petards ni encendre foc a menys de 15 metres del mobiliari urbà, de les plantes i dels arbres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa