MónTerrassa
Canvis en les bonificacions del peatge de la C-16
  • CA

En aplicació del Pla global de millora de la mobilitat al Bages, Vallès Occidental i del Pla d’homogeneïtzació de peatges i, per tal de gestionar específicament la mobilitat en els eixos de la C-55 i la C-16, la Generalitat de Catalunya aplica diverses bonificacions que poden ser acumulatives. En cas d’acumular-se, sobre la tarifa base, primer s’aplica la reducció general (45%) i, després, a l’import restant se li apliquen la resta de descomptes que corresponguin.

En total, les bonificacions poden arribar al 100% de la tarifa base del peatge. A partir de l’1 de setembre de 2019, la reducció general del 45% només s’aplicarà amb pagaments dinàmics, amb via-T o Satelise. No es podrà gaudir del descompte si es paga en metàl·lic o amb targeta.

Descompte del 50%: Per als usuaris que accedeixin a la C-16 pels enllaços núm. 49 Manresa Sud, núm. 50 Manresa Centre, núm. 54 Sant Fruitós de Bages, o núm. 56 (Polígons industrials de Sant Fruitós) així com des de la carretera C-16 (Sallent-Berga), en tots dos sentits de circulació.

Gratuïtat / Descompte del 100%: Per a tots els usuaris que accedeixen a l’autopista C-16 per l’enllaç núm. 41, Sant Vicenç de Castellet i facin qualsevol dels recorreguts entre aquest enllaç i els enllaços 49 (Manresa sud), 50 (Manresa centre), 54 (Sant Fruitós de Bages), 56 (Polígons industrials de Sant Fruitós), així com des de la carretera C-16 (Sallent-Berga) en els dos sentits de la circulació.

Sant Cugat a Terrassa: D’aplicació a totes les categories de vehicles, tots els dies, amb via-T o Satelise per als recorreguts interns en el tram Sant Cugat del Vallès-Terrassa de la C-16 amb moviments origen/destinació entre els enllaços 13 i 21. Aquest sistema “tancat virtual” calcula el tram recorregut per l’usuari per tal que l’abonament de l’import del peatge correspongui als quilòmetres realitzats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa