MónTerrassa
Canvi radical a la zona de petanca, aparcament i plaça a Can Boada del Pi

La pista de petanca, la plaça i la zona d’aparcament de Can Boada del Pi viuran grans canvis el 2023. L’Ajuntament de Terrassa ha presentat un projecte per adequar i millorar aquests espais del barri l’any vinent, que amb el pas dels anys s’han anat deteriorant i havien perdut la seva funcionalitat. Segons informen, aquesta actuació neix després de mantenir diverses reunions a l’associació veïnal i entitats del barri.

El projecte contempla la remodelació del solar limitat pel camí de Can Boada, el carrer de les Vinyoles i el carrer dels Ceps, on actualment hi ha unes pistes de petanca, uns jocs biosaludables, unes porteries i un aparcament provisional. El cost total del projecte és de gairebé 225.000€ i es preveu que les obres tinguin una durada de 6 mesos, a executar durant l’any 2023. Exposen que el projecte es planteja “com una urbanització provisional, subjecta al desenvolupament urbanístic del sector del Pla parcial de Can Marcet”.

Noves pistes de petanca a Can Boada del Pi

Aquest terreny on s’executaran els treballs tindrà noves pistes de petanca, que estaran limitades amb una tanca de 2 metres d’alçada i tindran accés des de la plaça. També es mourà la font existent i es formarà una nova base de formigó per a rebre en un futur els mòduls prefabricats de 28 metres quadrats cadascun, que es cediran per a l’ús de la colla del Drac i les Bruixes i el Club de la petanca de Can Boada. També es preveu la instal·lació d’una nova boca de reg per a les pistes i de dos fanals d’enllumenat.

Canvi de lloc dels jocs biosaludables i instal·lació d’una zona de cal·listènia

A més a més, també es contempla adequar l’espai on hi ha jocs biosaludables, que es mouran i canviaran de lloc. A més s’instal·larà una nova zona de cal·listènia i a la part sud es crearà un frontal amb porteria i cistella. Per tal de guanyar verd en aquest àmbit, també s’enjardinaran els nous talussos i es durà a terme l’eliminació dels arbres afectats per malures, que es restituiran per arbres nous d’altres espècies.

Millora de la zona d’aparcament

D’altra banda, el projecte preveu la millora de la zona actual d’estacionament provisional. Així, s’instal·laran projectors de llum nous en les columnes ja existents, es col·locaran pilones de fusta per delimitar la zona i també es faran actuacions puntuals en el paviment granular per a adequar l’espai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa