MónTerrassa
Els Cants per la Llibertat s’acomiaden temporalment del Raval de Terrassa
  • CA
El Raval va viure ahir el seu darrer Cants per la Llibertat
El Raval va viure ahir el seu darrer Cants per la Llibertat | Cedida

!--akiadsense-->

Un 14 de novembre de 2017 un grup de persones anònimes i de músics compromesos es van aplegar davant de l’Ajuntament de Terrassa i van cantar El Cant dels Ocells. D’ençà d’aquell dia, cada dia, només amb l’excepció dels dies estrictes de confinament durant la primera onada de la pandèmia, desenes de ciutadans s’han aplegat al Raval per exigir la llibertat dels presos polítics i el respecte als drets fonamentals i les llibertats de les persones. Per aquí hi han passat activistes, polítics, autoritats i ciutadans afectats per la repressió de l’Estat. Fins i tot s’han versionat cançons que s’han interpretat més enllà de les nostres fronteres.

Aquest divendres 16 d’octubre al vespre però el Raval quedarà buit. Ahir, un dia especial que es va dedicar als Jordis i en record al president Companys, va ser el darrer dia d’Els Cants per la Llibertat. Des del secretariat de l’ANC s’ha decidit, no sense dolor, que la trobada diària ha de quedar cancel·lada. Consideren que en aquests moments de pandèmia, i amb les noves restriccions sobre mobilitat i reunió de persones, no és adequat. No és un adéu per sempre, si no, per ara, un arreveure -tot i que han anunciat que es podran seguir de manera virtual. Esperen que tan bon punt a situació millori puguin tornar davant de l’Ajuntament per mostrar l’escalf als presos i exiliats.

Les persones que vulguin seguir fent els cants de forma virtual ho poden fer connectant-se a partir de les 19.20 h a través d’aquest enllaç (Meeting ID: 850 305 3904 / Passcode: RAVAL):

https://us04web.zoom.us/j/8503053904?pwd=VzM5bDkrdXRDYk9ERkVOVS8wdHVZQT09

Dijous es va recordar el president Companys i els Jordis
Dijous es va recordar el president Companys i els Jordis | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa