MónTerrassa
Can Tusell reclama als partits solucions a la brutícia i inaccessibilitat

Els veïns de Can Tusell demanen a l’Ajuntament de Terrassa que posi solució als problemes derivats de la brutícia i l manca d’accessibilitat que pateix el barri. L’entitat veïnal s’ha reunit en els darrers mesos amb diferents grups municipals, així com també amb l’equip de govern, per traslladar les seves peticions i reclamacions.

En la trobada amb Tot per Terrassa, amb la presència del tinent d’alcalde Noel Duque i el regidor d’Espai Públic Raúl Ibañez, van poder comprovar els problemes amb mobilitat i il·luminació que pateix la zona, però també de salubritat, neteja i manteniment. En la visita se’ls va demanar que desratitzessin els principals punts “negres”, i que es millorés l’accessibilitat i la pavimentació d’alguns vials que es trobaven a les fosques i amb rajoles trencades. Així mateix, van posar sobre la taula la recuperació del projecte per fer accessible als vehicles d’emergència -com les ambulàncies o els vehicles de Bombers- al carrer Tarragona, una llarga reivindicació veïnal. Aleshores, van arrencar el compromís que es “buscarien els recursos per dur-ho a terme”.

Carrer Tarragona i els vehicles d’emergència

Unes setmanes abans, el grup de veïns ja havia traslladat les mateixes preocupacions al grup municipal de Junts, amb la seva portaveu Meritxell Lluís i la regidora Montserrat Trullàs. Va ser una trobada que va comptar també amb representants del grup d’esplai La Fàbrica. Aleshores, es va posar èmfasi en l’incivisme, l’acció socioeducativa i també la neteja i accessibilitat.

Finalment, aquest dimecres, dia 16 de febrer, ha estat el torn del grup municipal del PSC. Amb la participació de la diputada i regidora Eva Candela, i el regidor Javier García. Els socialistes han manifestat al grup de veïns que es demanarà al govern que realitzi “immediatament les obres d’accessibilitat al carrer Tarragona”, -un problema motivat per la ubicació d’unes grans jardineres just al mig de la vorera-, ja que han subratllat que el projecte ja està redactat i a punt per ser executat.

Nou comentari

Comparteix