MónTerrassa
Can Petit de Terrassa tindrà una zona de lliure circulació de gossos
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa està condicionant una nova zona de lliure circulació de gossos que, situada al polígon industrial de Can Petit, ocuparà 1.400 metres quadrats. L’espai s’ubica en la parcel·la delimitada pels carrers de La Castellassa i el camí de les Canyes, la plaça del Mas Isarn i l’hipermercat que hi ha en aquesta zona. Les obres, que ja estan en marxa i finalitzaran a finals d’agost, van a càrrec de l’empresa Infraestructures Serveis Obres Vallès S.L.

El projecte és fruit del resultat del procés participatiu del Pla d’Acció Municipal de 2018. Aquesta actuació representa una inversió de 50.122,82 euros i s’emmarca en les accions destinades al foment de la tinença responsable de mascotes i de la convivència entre els propietaris i propietàries dels animals i el conjunt de la ciutadania. Quan es completin aquests treballs, Terrassa comptarà amb 10 zones de lliure circulació de gossos, a les quals s’hi afegirà en un futur la zona projectada al barri de la Cogullada, prevista per a l’any 2020.

D’aquesta manera, es calcula que tots els ciutadans i ciutadanes disposen d’un espai d’aquestes característiques a menys d’un quilòmetre de casa seva, a uns 15 minuts a peu. Les obres que es fan en aquest espai del Districte 6, consisteixen en l’adequació del solar i en la instal·lació d’una tanca perimetral d’1,5 metres, elements de mobiliari urbà (bancs i papereres), una font per als gossos, així com l’enllumenat públic, la senyalització corresponent i els panells informatius on s’expliquen les normes d’ús que han de seguir els usuaris i usuàries de l’espai.

Zones de lliure circulació de gossos

– Ca n’Aurell. Passeig del Vint-i-dos de Juliol, carrers de la Fontanella, de Frederic Soler i la plaça de Miquel Utgés.

– La Maurina. Entre el Passeig del Vint-i-dos de Juliol i els carrers de Sardenya i de Felip II.

– Poble Nou. Entre la ronda de Ponent i els carrers de Manuel de Falla i d’Albacete.

– Vallparadís. La Devesa.

– Vallparadís. L’Horta dels Frares.

– Vallparadís. El Torrent Monner.

– Can Tusell. Entre l’avinguda de Béjar i els carrers de la Tramuntana i de l’Alguer.

– Les Arenes. Entre el Passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de Joaquim Vayreda.

– Can Palet II. Al carrer de Túria, entre l’avinguda de Santa Eulàlia i el carrer de Miño.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa