MónTerrassa
Can Jofresa estrena un nou parc infantil inclusiu i col·lectiu
  • CA

El barri de Can Jofresa ha estrenat aquesta setmana un nou parc infantil inclusiu i col·lectiu. D’aquesta manera es posa fi a una insistent reclamació per part de l’associació de veïns que demanava una zona de jocs adaptada i més adequada a les noves necessitats dels infants i adolescents. Les obres al carrer d’Igualada es van iniciar el passat 24 d’octubre, i aquest dijous, 10 de novembre, l’alcalde ha acompanyat una delegació de l’entitat veïnal per comprovar que els treballs s’havien realitzat com estaven programats.

Els veïns s’han mostrat satisfets que des de l’Ajuntament s’hagi donat resposta a la reivindicació, i esperen que ara, els residents tractin “amb consciència i respecte” el nou parc, “perquè així ens duri molts anys”.

Estrena dels jocs infantils al parc del carrer Igualada, a Can Jofresa | Aj. Terrassa

Materials més resistents i jocs més dinàmics

El projecte ha suposat una inversió municipal de 47.166 euros, i forma part d’un pla de millora que s’aplicarà a un total de 8 àrees de jocs de diversos districtes durant aquest mes de novembre. A Can Jofresa, s’ha apostat per instal·lar-hi un nou joc combinat amb estructura de corda, dos tobogans i amb panells lúdics. També un gronxador amb cistella niu i una piràmide rotatòria amb cordes de 3 metres. I també s’ha col·locat una caseta adaptada amb panells i elements lúdics per als infants més petits i un joc d’excavadora.

Els infants ja han pogut comprovar els diferents tobogans i jocs i sembla que està sent tot un èxit.

Estrena dels jocs infantils al parc del carrer Igualada, a Can Jofresa | Aj. Terrassa

Les obres del parc del carrer Igualada han estat les les primeres a dur-se a terme. Ara, li tocarà a la zona infantil del carrer Segura, on s’inclourà una caseta inclusiva i una estructura de cordes tipus aranya. Tot seguit, s’iniciaran a la plaça Pablo Neruda, amb un gran canvi en l’estructura de jocs, d’entre els quals hi haurà un gronxador amb dues cadires, jocs combinats amb un tobogan, panells interactius, una cabana i una torre d’escalada, entre altres. Aquestes instal·lacions seran de fusta de robínia, un material molt resistent a l’exterior i de gran durabilitat.

La resta de zones de jocs que veuran incorporats diversos elements i que seran remodelats totalment o parcialment són: la zona infantil de la Plaça Pit-Roig, la zona de la Plaça del Bon Aire, el Parc de Vallparadís (a la zona de la Font de l’Apotecari), el costat de la pista Esportiva del Segle XX, i les zones infantils entre els carrers Jalón i Amposta.

Estrena dels jocs infantils al parc del carrer Igualada, a Can Jofresa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa