MónTerrassa
Campanya per recaptar fons per a la futura seu de La Tafanera de Terrassa
  • CA

La Tafanera de Terrassa ha iniciat una campanya de micromecenatge per recaptar fons per poder condicionar la futura seu. La iniciativa s’està duent a terme a la plataforma Goteo i s’han posat com a objectiu recollir abans de febrer un total de 6.500 euros, dels quals ja en porten més d’un miler. Amb el finançament obtingut es pretén cobrir les despeses de la reforma i adequació del futur espai, així com el retorn del crèdit. Com és habitual, els mecenes que participin es veuen recompensats amb diferents packs en funció de la quantitat aportada, com per exemple, un tast de vins, una bossa, un taller de cuina, un pack de costmètica o un llibre, entre d’altres.

Actualment, La Tafanera compta amb prop d’un centenar de socis i ja hi ha vuit col·lectius socis adherits, com són el col·lectiu feminista local Quart Creixent, el col·lectiu ecologista local La Paparol·la, el grup de Consum i Resistència de Terrassa, el col·lectiu contra la discriminació i la vulneració de drets de les persones migrades, refugiades i no blanques Terrassa Sense Murs i els nuclis locals d’ARRAN, COS, CUP i Endavant Terrassa. Des del Casal La Tafanera es vol seguir treballant per eixamplar el projecte a l’esquerra anticapitalista de la ciutat, arribant a ser més sòcies i més col·lectius socis del moviment popular terrassenc.

L’entitat considera fonamental, per poder continuar creixent, disposar d’un punt de trobada, un espai “de debat, lluita i treball” ja que neix amb la voluntat d’esdevenir “comunitat” i teixir xarxa. En el seu ideari deixen clar que treballen “des del i amb el moviment feminista, el moviment per l’alliberament sexual i de gèneres, l’ecologista, l’antiracista, l’antifeixista, l’anticapitalista i la independència dels Països Catalans”. Expliquen que “som conscients de l’existència de diverses iniciatives polítiques, socials i culturals vives i actives” i per això “aspirem a arrelar al territori que acull el projecte, i ser una eina més per al teixit associatiu, popular i autoorganitzat de la ciutat”.

Podeu conèixer més a fons el projecte i col·laborar en la campanya clicant aquí.

Acte de presentació de La Tafanera a Terrassa | Cedida

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Julia a desembre 25, 2021 | 08:14
    Julia desembre 25, 2021 | 08:14
    Em sembla genial, però el subtítol trobo que hauria de ser "... de l'esquerra terrassenca independentista". En la meva opinió, no s'hi hauria de barrejar tota la resta de l'esquerra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa