MónTerrassa
Calvet culpa SocMobilitat del retard en la implementació de la T-Mobilitat
  • CA
El conseller Calvet ha explicat la situació actual de la T-Mobilitat
El conseller Calvet ha explicat la situació actual de la T-Mobilitat | Europa Press

!--akiadsense-->

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha reconegut aquest dimecres que han pecat d’anuncis optimistes per a l’arribada de la T-Mobilitat, encara que ha responsabilitzat SocMobilitat de l’incompliment dels terminis: “Atribuïm els retards a les dificultats de l’empresa”.

“El projecte no el duu a terme la mateixa ATM, el fan empreses privades contractades per l’ATM”, ha afirmat Calvet en comissió parlamentària sobre la T-Mobilitat, i ha detallat que la majoria dels subprojectes necessiten el canvi tecnològic del taquillatge, la qual cosa comporta un retard en tot el projecte. A més, ha insistit que la T-Mobilitat és un salt cap endavant en la millora del transport públic “que no es pot reduir al canvi tecnològic del taquillatge”, i ha afegit que no escatimaran en qualitat per avançar els terminis.

Ha explicat que han iniciat els tràmits perquè la concessionària SocMobilitat, encarregada d’implementar i gestionar la T-Mobilitat, compensi l’ATM pels retards: “L’ATM va enviar a SocMobilitat 36 avisos de retard i es van obrir set expedients de sanció, dos d’ells ferms”. Calvet va afirmar a l’octubre que la T-Mobilitat no entraria en funcionament fins al 2021 per evitar que es posés en risc la qualitat i que la prova pilot es farà aquell mateix any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa