MónTerrassa
Calma a Terrassa aquest 28 d’abril abans d’un canvi de temps
  • CA

Calma meteorològica a Terrassa aquest dijous 28 d’abril de 2022 abans d’un canvi de temps. I, de moment, temperatures a l’alça, i força, avui, demà i possiblement el dissabte i el diumenge. La setmana vinent serà tota una altra cosa.

Però anem a pams. Aquest matí de dijous comença amb temperatures al voltants dels 15 i 16 graus, i hem d’esperar que es disparin fins als 22 a les hores centrals de la jornada. De pluja, res de res. I el cel romandrà, en general, ple de núvols, gris, rúfol, amnb alguna estoneta on el sol treurà lleugerament el cap. Normalitat meterològica de primavera a les nostres contrades.

Divendres i dissabte una repetició de dijous

Divendres i dissabte viurem moments semblants, si els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya no ens fan la guitza i passa el que dibuixen. El més remarcable seria una pujada encara més gran de les temperatures, que podran fregar els 25 graus, gairebé uns dies d’estiu i de moltres estones de mànega curta. I de cara a la setmana vinent, el termòmetre no es desplomarà però el mercuri de l’aparell anirà avall. No patiu: tampoc massa.

La pluja que ens arriba

Tenim tres o quatre dies sense precipitacions a la vista. Per diumenge ja es veu alguna possibilitat d’algun ruixat aillat sobre Terrassa i la comarca del Vallès Occidental. I ja pluges generalitzades per la resta de la primera setmana de maig, on com diu la dita: “Cada dia un raig”. Els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya ens apunten un risc alt de precipitacions entre el diumenge i el dijous, i ara per ara l’aigua respectaria els dies 6, 7 i 8, en què se celebra una nova edició, ara ja presencial al 100 per cent, de la Fira Modernista. La gran majoria de les activitats, unes 400, es fan al carrer. I la pluja les deslluiria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa