MónTerrassa
Calendari per a la preinscripció a les escoles bressol de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha fet públiques el calendari per a la preinscripció i matriculació a una escola bressol o llar d’infants públiques.

– Publicació de l’oferta provisional de places: 11 de maig del 2020 (aquesta oferta es pot veure modificada segons les indicacions del PROCICAT: Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya).

– Període de presentació de sol·licituds entre el 13 i el 25 de maig de 2020, ambdós inclosos.

– Període de presentació de sol·licituds per a casos excepcionals presencialment i amb cita prèvia: entre el 19 al 25 de maig de 2020, ambdós inclosos

– Publicació de les sol·licituds amb els barems: 8 de juny de 2020, a partir de les 12 h.

– Termini de reclamació als barems de les sol·licituds: 8, 9 i 10 de juny de 2020.

– Sorteig: 12 de juny del 2020, a les 15.30 h a l’Escola Municipal La Llar (placeta de Rosa Puig, 1). Si per instruccions del PROCICAT el sorteig no es pogués fer de manera presencial, es comunicarà com es realitzarà més endavant.

– Publicació de la relació definitiva d’alumnat admès: 18 de juny del 2020, a partir de les 12 h.

– Període de matrícula: del 19 de juny al 25 juny del 2020, ambdós inclosos

– Es poden acceptar sol·licituds presentades fora de termini, abans de la finalització del període de reclamacions.

Les llistes publicades es podran consultar a:

http://www.terrassa.cat/escolesbressol

https://www.terrassa.cat/preinscripcio-matricula-bressol

Formalització de la preinscripció

a. Preferentment la sol·licitud es realitzarà a través de la Seu electrònica: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=3781, mitjançant l’IDCAT Mòbil, nou sistema d’identificació i signatura electròniques del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya que permet fer tràmits signats per internet d’una manera fàcil i àgil, amb les mateixes garanties que un certificat digital. L’alta a l’IDCAT es pot sol·licitar a la pàgina web: https://idcatmobil.seu.cat/.

b. Per correu electrònic: escoles.bressol @terrassa.cat. Per reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament, s’admet la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica [email protected], adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Servei d’Escoles bressol de l’Ajuntament de Terrassa, degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. Per tant, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic sempre i quan contingui la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. La llar d’infants o el Servei d’Escoles Bressol haurà de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud perquè el sol·licitant en tingui constància.

c. De manera excepcional, es podrà fer la preinscripció de forma presencial a l’OME (c/ de la Rasa, 24) sempre amb cita prèvia a través del web https://citaprevia.terrassa.cat/, o trucant al 010. La preinscripció presencial es reserva per als casos en què les persones sol·licitants no puguin fer la presentació de manera telemàtica o a través del correu electrònic.

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es troba a disposició de les persones sol·licitants al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, i a la Seu Electrònica https://seuelectronica.terrassa.cat. Per a consultes telefòniques, el telèfon de contacte és el 93 739 70 00, extensió 9211, en horari de 8 a 15 h de dimarts a divendres i els dilluns de 8 a 14 h i de 15 a 17.30 h. D’altra banda, a la pàgina web de cada escola es pot trobar informació específica de cada centre i fer una visita virtual: https://www.terrassa.cat/escolesbressol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa