MónTerrassa
Compra el calendari que ajuda a lluitar contra el càncer infantil
  • CA

Amb una petita aportació es pot fer molt en la lluita contra el càncer infantil, i ara hi ha la possibilitat de comprar un calendari molt especial. S’ha presentat aquest matí de dissabte 18 de setembre al complex Parc Vallès. El calendari de 2022 es pot comprar en dues versions: calendari de paret, amb un cost de només 5 euros, i de sobretaula, amb un cost de 3 euros, i es pot trobar a la prefectura de la Policia Municipal -a l’Edifici Glòries, a tocar de la carretera de Montcada; a la pàgina web www.policiasxvalientes.org i també a les botigues col·laboradores.

“Somos héroes y heroínas” resa la campanya encetada aquest any, uns herois i heroïnes que són els menors que pateixen la malaltia

“Somos héroes y heroínas” resa la campanya encetada aquest any, uns herois i heroïnes que són els menors que pateixen la malaltia, i tota la gent que se’ls estima i que rau al seu costat en tot moment. I una de les persones que viu ara mateix una situació molt complicada és l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, amb un dels seus tres fills, ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on se’l tracta per una leucèmia.

En l’acte d’aquest matí a Parc Vallès hi han assistit el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil de l’Ajuntament de Terrassa, Xavier F. Rivero; altres regidors de la Corporació egarenca, famílies protagonistes del calendari, fotògrafs, agents de la Policia Municipal i entitats col·laboradores, i ha servit per fer un petit homenatge als protagonistes del de 2021, que no es va poder presentar a causa de la pandèmia.

acte de presentació del calendari solidari de la Policia Municipal per al 2022, celebrat al Parc Vallès
Xavier F. Ribero a l’acte de presentació del calendari solidari de la Policia Municipal per al 2022, celebrat al Parc Vallès

“Somos héroes y heroínas” es fa en aquesta edició de 2021 amb la iniciativa solidaria “Leuco’s by Ingrid”. L’Íngrid va ser diagnosticada de leucèmia al juliol del 2018, amb 10 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa