MónTerrassa
La caiguda d’un mur obliga a desallotjar 4 famílies
  • CA

La pluja constant de les passades hores ha provocat la caiguda d’un mur al carrer de Vista Alegre, a l’alçada del de Merla, cap a les 6 d’aquest matí. En rebre l’avís dotacions de Policia Municipal i de Bombers es desplacen al lloc, que avaluen la situació acorden sol·licitar la presència de tècnics municipals per avaluar la situació. A causa de la caiguda del mur, per raons de seguretat, s’ha decidit desallotjar 4 famílies, ja que els habitatges propers podrien estar afectats.

Des dels serveis socials municipals s’ha previst un dispositiu per atendre a aquestes famílies al Casal Cívic del barri. Finalment aquestes famílies han pogut ser reallotjats a casa de familiars o amics, així com a través de les seves respectives assegurances. Tant els agents de Policia Municipal com els tècnics municipals estan col·laborant amb les famílies per agilitzar els tràmits amb les assegurances corresponents. El Carrer Vista Alegre queda tallat en el tram afectat i la línia d’autobús que hi passa (L12), desviada.

Més tard, cap a les 8.34 h, s’ha rebut l’avís de la caiguda d’un altre mur al mateix barri, al carrer de la Mallerenga, a l’alçada del carrer del Torrent de la Sal. Les dotacions de Policia Municipal desplaçades al lloc senyalitzen la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa