MónTerrassa
Es busquen 10 tions amagats a la comarca per promocionar el turisme local
  • CA

Diferents punts de la comarca del Vallès Occidental amaguen deu tions que esperen ser trobats per poder passar les vacances de Nadal en una casa. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), que ja es va dur a terme l’any passat, amb l’objectiu d’incentivar i promocionar el turisme de proximitat. En definitiva, redescobrir els paisatges de la nostra comarca fent una activitat nadalenca i en família.

La campanya de promoció turística porta per nom #10TionsAmagatsalVallès i es podrà seguir a través de les xarxes socials del servei de turisme Viu El Vallès. L’activitat funciona a través d’unes pistes que s’aniran publicant a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram (@viuelvalles). Les pistes ajudaran a trobar els tions repartits per diferents punts i ciutats de la comarca. L’activitat començarà a partir del 5 de desembre, quan es publiqui la primera pista, i finalitzarà uns dies abans del dia de Nadal.

Els primers en torbar els tions amagats se’l podran endur a casa

Mitjançant aquestes pistes, els participants podran descobrir el patrimoni cultural i natural de la comarca. A més a més, els primers en arribar als amagatalls es podran endur a casa el tió trobat com a record. Addicionalment, cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais propers a visitar.

Pistes i endevinalles per trobar els 10 tions amagats

Alguns exemples de pistes que es van donar a l’edició de l’any passat va ser una sopa de lletres o altres endevinalles relacionades amb ciutats de la comarca. En algun cas de Terrassa, algun exemple va ser: “Tinc vistes a un edifici que havia de ser una fàbrica tèxtil, però que va acabar esdevenint una residència familiar, una escola de música i avui hi ha una oficina de turisme”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa