MónTerrassa
Es busca el propietari/a d’una fotografia de fa 70 anys trobada al carrer
  • CA

Es busca el propietari/a d’una fotografia de fa uns 70 anys trobada al carrer. La Susana passejava aquest dimarts, dia 20 de desembre, pel barri de Ca n’Anglada, a Terrassa, quan va veure a terra, a la vorera, una petita imatge. Era una fotografia de mida gairebé de carnet i semblava ser molt antiga. S’hi veu una nena petita amb un paper pintat al darrera. Sembla talment una fotografia de “posat” ja que va amb un vestidet i ben pentinada.

La Susana va pensar que al seu amo li hauria caigut amb un descuit de la cartera i va decidir ajupir-se i recollir-la. Després d’intentar localitzar a través de les xarxes socials a qui li pertanyia sense èxit, ha volgut provar-ho amb l’ajuda de Món Terrassa. “És una fotografia molt antiga i segur que qui l’hagi perdut, li agradaria recuperar-la”, subratlla.

Un petit escrit al darrera de la imatge antiga

La imatge va ser recollida el dia 20 a primera hora de la tarda. Estava al carrer Mossèn Àngel Rodamilans, gairebé davant de la farmàcia. Qui sap, potser havia estat una persona que havia entrat a l’establiment i que al sortir després de comprar-hi algun medicament, li havia caigut de la cartera o de la bossa. Com a tret distintiu, la Susana indica que “a la part de darrera de la fotografia hi ha un petit escrit, tot i que amb prou feines es reconeix què hi posa perquè està mig esborrat. S’intueix un any, el 1953”, una pista ben bona.

Així doncs, es fa una crida des d’aquest mitjà de comunicació a localitzar a la persona de la fotografia o al seu propietari/a. Si algú la reconeix o sap qui podria ser, la Susana ha facilitat un correu electrònic perquè s’hi posin en contacte. Només cal enviar-li un e-mail a: [email protected]

dsd

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa