MónTerrassa
Es busca família urgent per en Curry

Des del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD) han fet una crida urgent per intentar trobar una família al Curry. Tots els animals es mereixen tenir una família, ser cuidats i que els estimin. Cap d’ells es mereix ser a una protectora, després de patir el trauma de ser abandonats. Tanmateix, hi ha gossos i gats que s’adapten prou bé a la seva nova vida, dins d’una gàbia i amb la companyia d’altres animals com ells.

No és el cas del Curry. Es tracta d’un gos de la raça boxer, que té només 2 anys. Ha arribat fa poc al centre, tot just el passat mes d’octubre, però ja s’ha vist que se l’ha de treure d’allà al més ràpid possible. L’animal necessita passejar molt més sovint del que els voluntaris poden. És jove, enèrgic i la gàbia l’angoixa de mala manera. Expliquen des del CAAD que “no aguanta bé estar tancat 23 hores al dia. És un gos que necessita jugar i córrer. És juganer, molt carinyós i molt bo amb les persones”.

“Hi ha gossos que estar tancats tantes hores els afecta més negativament que d’altres. Des que el Curry és aquí hem notat un gran canvi en la seva manera de ser. Viure engabiat li està causant molta ansietat i necessitem urgentment una casa per ell, que sàpiga gestionar tota la seva energia”, subratllen. Per aquest motiu, el perfil de l’adoptant hauria de ser una “família activa, que li agradi fer activitats i que vulguin compartir-les amb ell. Que li proporcionin jocs i que l’ajudin a gestionar tota aquesta càrrega d’energia. Però sobretot, que el sàpiguen entendre i estiguin disposats a estimar-lo per sempre”.

Des del CAAD informen que en Curry comparteix gàbia amb una gosseta femella, i que per tant, no seria un problema que a la nova llar també hi hagués una altra gossa. Tanmateix, no està “testat” com reacciona amb els gats. Recorden que per adoptar-lo no cal treure’s la llicència de PPP (gossos perillosos).

En Curry porta molt malament està enclaustrat | CAAD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa