MónTerrassa
Es busca família per a una gossa abandonada lligada a un pal a Terrassa
  • CA

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa busca família per a una gossa que va ser trobada lligada a un pal en un carrer de Terrassa. Els fets van passar aquest passat estiu. L’animal es trobava a ple sol, en un migdia en plena onada de calor, sense aigua i sense poder-se moure del lloc on estava subjectada. Els propietaris no només la van deixar a la seva sort sinó que van pensar que estaria millor allà tirada un diumenge en un polígon industrial. Per allà no hi passava ningú.

Malgrat que el dia no acompanyava en absolut, un ciutadà va alertar els serveis d’emergència i ràpidament els voluntaris del CAAD es van posar en acció per rescatar-la. En els dies posteriors es va intentar localitzar el propietari de la gossa, però no va ser possible, i els culpables d’aquella desgràcia van quedar impunes. Tanmateix, qui va rebre un segon càstig va ser ella, la Konga, que va veure’s tancada en una gàbia la major part del dia.

Sociable i afectuosa

Des del CAAD consideren que ha arribat el moment que la Konga, de sis anys d’edat, tingui una nova oportunitat de trobar una família que l’estimi i la cuidi. Els voluntaris només troben lloances per aquesta gossa “increïble”, que es porta bé tant amb les persones com amb els seus companys de quatre potes. “És sociable, atenta, afectuosa, juganera i tranquil·la quan ho ha de ser. Ho posa tot molt fàcil, per això no entenem que li fessin el que li van fer i tampoc que ningú mai es fixi en ella”, subratllen.

Es busca doncs una família que li doni tota l’estima i amor que es mereix, i per damunt de tot, que no la torni a fallar i l’abandoni com va fer el seu primer propietari. Actualment comparteix gàbia amb un altre gos, així que sembla que no hauria de tenir problema si l’adoptant ja té un altre gos a casa, tanmateix, com sempre, es recomana testar la compatibilitat abans de fer el pas. No s’ha mirat com es comporta davant d’un gat. I des del CAAD recorden que necessita llicència PPP.

Així es va trobar la Konga | @protectoraterrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa