MónTerrassa
Es busca família d’acollida urgent per poder operar en Thor9

Es busca família d’acollida urgent per poder operar en Thor9. Aquesta és la crida que han fet els voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) de Terrassa davant la necessitat d’intervenir quirúrgicament l’animal al més aviat possible. “Abans de poder operar-lo cal que tinguem una casa d’acollida per ell, on pugui recuperar-se amb tranquil·litat”, han manifestat. El gos, que té una edat aproximada de 6-7 anys, ha de rebre cirurgia per reparar-li els lligaments creuats de les potes.

El CAAD ha subratllat que es farà càrrec de les despeses de la intervenció quirúrgica i també del cost econòmic que suposi tenir l’animal a la casa d’acollida. Perquè no volen que el factor monetari sigui un impediment perquè la bestiola trobi una llar temporal. “Mentre no aparegui la casa d’acollida no se’l podrà operar, ja que en el centre, en una gàbia, no es podria acabar de recuperar bé ni amb normalitat”, han lamentat els voluntaris.

Com és en Thor9 i què necessita

En Thor9, que va arribar a la protectora al juny de 2022, és definit com un “gos atent, obedient, amorós i tranquil. A l’hora de preparar-se per sortir a passejar es mostra pausat, una qualitat que sorprèn als voluntaris. I els passejos amb ell són agradables i sense molèsties”, asseguren. Tanmateix, sí que matisen que “quan surt a passejar vol que li paris atenció, i t’ho fa saber amb el seu idioma”. Només té una petita pega: “la seva obsessió amb les pedres. Si en troba una, estàs perdut. Però això no és res que no es pugui corregir amb una mica d’atenció i estima”, asseguren.

En Thor9 té a més l’avantatge que és compatible amb altres gossos, especialment si son femelles. Tot i que per a aquesta adopció temporal, i tenint en compte que estarà invalidat durant un temps i necessitarà calma, es demana que a la casa no hi hagi més animals. No és compatible amb gats. Una altra cosa que es requereix és tenir llicència PPP, que des del CAAD s’ajudarà a obtenir si no és el cas. També es facilitarà els medicaments que pren per la leishmania.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa