MónTerrassa
L’Agència de Residus busca un estilista per a Miki Nuñez per 100.000 euros

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC), l’organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya que gestiona les escombraries que es generen a tot el país, busca un estilista per al cantant Miki Nuñez per 50.000 euros l’any en el marc d’una campanya d’economia circular de roba de segona mà, avança El Món. L’entitat de reciclatge ha obert la licitació per a dues anualitats, el que es tradueix en que la despesa serà de 100.000 euros, per contractar una persona que assessori amb el vestuari del terrassenc.

El cantant va arribar a un acord amb l’Agència de Residus de Catalunya el passat novembre per vestir roba de segona mà en els seus esdeveniments, promocionant i fent difusió dels valors emmarcats dins del Pacte per la Moda Circular. L’acord anunciava que en la gira del seu nou disc ell i la seva banda aniran equipats amb roba reciclada, de segona mà i circular.

Miki Nuñez, imatge de la campanya d’economia circular de l’Agència de Residus

En la memòria justificativa del contracte de l’estilista a la qual ha tingut accés El Món, l’Agència exposa que “s’ha comprovat que l’apadrinament de causes sostenibles per part de personatges mediàtics genera canvis positius de comportament en la població”. I en aquesta línia, creuen “convenient que l’artista Miki Nuñez, de gran èxit en aquest moment en el territori de Catalunya, es postuli públicament com a usuari de la roba de segona mà”. 

L’Agència no disposa “ni de personal, ni de material per realitzar tasques d’assessorament i vestimenta d’artistes”, de tal manera que ha decidit contractar-ne un per 50.000 euros l’any.

100.000 per a l’estilista de Miki Nuñez

L’ARC ha disposat d’un fons públic de 100.000 euros que es gastaran en dues anualitats de 50.000 euros l’any amb IVA exclòs (amb IVA inclòs s’enfila a 60.500,00 euros l’any). Segons detallen els tècnics de l’Agència, el “càlcul d’aquest pressupost es fa en base a sondejos i consultes realitzades a mercat, incloent-hi estilistes independents i proveïdors de roba de segona mà, considerant que tenen caràcter orientatiu i que resten subjectes a variacions”. L’estilista escollit podrà cobrar cada mes per factura enviada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aida a març 30, 2023 | 17:22
    Aida març 30, 2023 | 17:22
    Vergonyós el que fan amb els nostres diners

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa