MónTerrassa
Es busca casa urgent per a la gossa Betty
  • CA

La Betty necessita amb urgència una família que l’aculli. Té quatre anys de vida i des de fa cinc mesos que es troba al Centre d’Animals Domèstics de Terrassa. Hi va arribar després que uns veïns la veiessin corrent tota sola i espantada per una carretera. Anava coberta de sang que no se sap de què era o d’on procedia. La qüestió és que la gossa no s’aturava i corria el risc elevat de ser atropellada. Finalment, van aconseguir agafar-la i portar-la a la protectora. Després d’això ningú la va venir a buscar ni ningú es va interessar per la seva desaparició.

Des dels voluntaris del CAAD alerten que es tracta d’un dels gossos que “pitjor ho està passant. És un dels animals que més l’està afectant viure tancada i només poder sortir una hora al dia i estar sola a la gàbia. Necessita amb urgència sortir d’aquí”, recalquen. La Betty està començant a desenvolupar estereotípies per culpa de l’estrés, és a dir, moviments i postures repetitives. A més, salta constantment dins de la gàbia, colpejant-se contra les parets i provocant-se mal. Per això s’ha fet una crida especial per intentar trobar-li una família el més aviat possible.

Es tracta d’una gosseta jove, energètica i juganera. Li encanta passejar i tot i l’energia que té asseguren que “sempre està pendent de l’humà que l’acompanya. És atenta amb les persones i agraeix molt la companyia”. Des del CAAD es busca una família que li “dona tranquil·litat, estabilitat i una llar. Que treballi amb ella ajudant-la a cansar-se mentalment perquè pugui rebaixar el nivell d’estrés acumulat que porta des de fa anys”. Alerten però que no és apta per estar amb altres animals, ni gats ni gossos. I que cal tenir llicència de PPP. A més, informen que té una displàsia de colze.

Les persones que estiguin interessades en la Betty es poden posar en contacte amb el CAAD a través del seu perfil d’Instagram:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa