MónTerrassa
Brètols provoquen destrosses a Can Roca de Terrassa

Una nova bretolada al barri de Can Roca de Terrassa ha provocat diverses destrosses. L’Associació de Veïns ha mostrat la seva indignació per l’aparició aquest diumenge de mobiliari urbà trencat i malmès. En concret, els vàndals s’han esmerçat a provocar danys als voltants de l’Anella Verda, deixant les tanques protectores i papereres totalment destrossades.

Pals trencats per culpa d’una bretolada a Can Roca de Terrassa | AV Can Roca

“Jo ho veieu, l’incivisme a Can Roca segueix actiu”, es lamenten amb diverses fotografies de com ha quedat la zona, per apuntar que “volem solucions ja!”. El problema de l’incivisme a Can Roca no és pas d’ara. Des de l’entitat veïnal s’ha creat fins i tot, al seu perfil oficial de Facebook, un àlbum en què es van penjant totes les imatges sobre destrosses que els vàndals provoquen en el mobiliari urbà: crema de contenidors, senyals tombats, els jocs del parc infantil tots pintats, etc. No és un fenomen que passi cada setmana, però sí prou habitual perquè els veïns en comencin a estar farts.

Les papereres danyades a la zona de l’Anella Verda a Can Roca per culpa de l’incivisme | AV Can Roca

De fet, aquest estiu, després de patir un enèsim atac, l’Associació de Veïns va insistir en la falta de solucions en els “punts calents” del barri, dels quals la Policia Municipal “en té coneixement”. Parlaven, per exemple, de la zona al voltant de l’escola Serra de l’Obac (on s’ha convertit en una zona d’abocador il·legal); de les places Iu Pons, Creixell o Esteve Mas (“víctimes del tràfic d’estupefaents i trencament de mobiliari comunitari”), així com dels botellots i música massa forta a la plaça Olof Palme. El passat mes d’octubre, l’entitat va denunciar fins i tot el trencament de vidres en cotxes estacionats a la ronda de Ponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa