MónTerrassa
El boxejador infidel de Terrassa que encén ‘First Dates’
  • CA

Revolució al programa de Cuatro “First Dates” d’aquesta setmana amb la presència de Francisco Javier, un exboxejador de Terrassa que ha encès les xarxes amb la seva actitud i comentaris. L’egarenc, de 39 anys i que es dedica professionalment a la seguretat, va deixar clar de bon principi qui era i què venia a buscar en el programa conduït per Carlos Sobera. “Alguns dels grans boxejadors del nostre país ho són perquè han lluitat amb mi”, va deixar caure després d’assegurar que quan es va cansar de voltar per Europa fent combats va decidir entrar en el món de la nit.

Justament en el món de la nit és a qui culpa d’haver-lo fet ser “infidel per naturalesa”, i així li va dir a la seva partner, la Mireia (de 35 anys i operària), que se’l va mirar amb cara de circumstàncies. No li va explicar però quina és la seva tàctica, com sí que li va comentar al presentador, a qui li va assegurar que era complicat ser fidel a una parella quan tornes boges a les dones, “amb la mirada les deixo KO”, va afirmar. De fet, va confessar que la seva última relació es va trencar quan va ser sorprès al llit amb una altra dona.

Al Francisco la parella que el programa li va assignar li va encantar només veure-la. Ràpidament es va posar dempeus per saludar-la i li va fer fer una volta completa on no va poder evitar fer-li una repassada. Però la fletxa no va ser corresposta, i la Mireia va tenir clar des de bon principi que el sopar no acabaria en res més que una amistat.

A les xarxes en Francisco tampoc ha tingut massa èxit, o sí, depèn de com es mesuri l’èxit. Si és que parlin de tu, sens dubte va ser un dels protagonistes de la nit que més comentaris se’n va endur. Ara bé, la gran majoria no van ser massa agradables (només cal fer un cop d’ull al hastag #FirstDates24S. Tanmateix, ell assegura que va passar una bona estona i que només va anar al programa per divertir-se i gaudir una estona d’una bona companyia, cosa que va aconseguir.

Podeu veure el programa complet clicant aquí.

L’exboxejador Francisco amb el presentador Carlos Sobera | First Dates

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M. Antonia a setembre 27, 2021 | 20:44
    M. Antonia setembre 27, 2021 | 20:44
    Un impresentable que verguenza
  2. Icona del comentari de: Oculto a setembre 27, 2021 | 21:05
    Oculto setembre 27, 2021 | 21:05
    Pobre ocupa, no lo quiere nadie

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa