MónTerrassa
La botiga d’H&M a Terrassa tanca definitivament
  • CA

La botiga d’H&M de Terrassa tancarà les seves portes de forma definitiva el proper dilluns 31 de gener. Aquest cap de setmana i el dilluns seran els últims dies de l’establiment ubicat al número 3-5 del carrer Major de Terrassa, que amb el canvi de mes passarà a tenir uns nous propietaris, segons confirma el Diari de Terrassa.

L’establiment viu els seus últims dies de vida amb les tradicionals rebaixes d’hivern i amb certa normalitat dins la botiga. Des de fora el carrer, res indica que hagin de baixar la persiana en els propers dies, però els aparadors i les estanteries de l’interior estan molt més buides de roba de l’habitual, i els 800 metres quadrats de superfície de venda tenen molt menys gènere exposat, el que fa que hi hagi molt més espai per passejar per l’interior de la botiga.

Tot i que dilluns seran les últimes 24 hores de l’H&M de Terrassa, el local no quedarà buit i no frenarà la seva activitat. Tan bon punt la marca sueca hagi marxat de l’establiment i hagi fet entrega de les claus, una altra empresa començarà unes obres de remodelació per establir-hi la seva marca, ja que la propietat de l’immoble ja ha signat un nou contracte de lloguer, segons avança el diari.

Molts mesos de possibles tancaments

La botiga ja va anunciar fa tres anys que baixava la persiana perquè no es podia permetre un preu tan elevat de lloguer, però un gir inesperat dels esdeveniments -és a dir, un acord per la rebaixa del lloguer a l’últim moment amb la propietària- va fer que continués amb la porta oberta. L’any passat també es va plantejar el tancament d’una trentena de botigues i l’acomiadament de més de mil treballadors, que no va prospoerar. Ara però, amb el nou contracte de lloguer, la botiga marxa de la ciutat de manera definitiva.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amazon a gener 29, 2022 | 12:55
    Amazon gener 29, 2022 | 12:55
    Viscaaaaaaaaaaaaaa! Signat: Amazon, amb un gran agraiment als seus clients i clientes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa