MónTerrassa
“Bona cuina” ofereix pollastres a l’ast casolans d’elaboració pròpia
  • CA

Bona Cuina és un negoci terrassenc dedicat exclusivament a la venda de menjars casolans per emportar amb la singular oferta i repte d’oferir uns menjars confeccionats per professionals de la cuina, elaborats diàriament a les mateixes instal·lacions, i amb els pollastres a l’ast d’elaboració pròpia com a menú protagonista dels caps de setmana. Bona Cuina compta amb dos establiments a la nostra ciutat, a la carretera de Rellinars 191 i al carrer Prat de la Riba 38, i es troben oberts cada dia de la setmana de 9:00h a 15:30h.

Pensant en els seus clients, la rostisseria va crear fa uns anys el menú diari, que inclou un primer plat, un segon plat, i postres -a triar entre una àmplia varietat de verdures, pastes, llegums, arrossos, carns, peix, aus i un llarg etcètera- “per gaudir cada dia d’una dieta sana, casolana i equilibrada, facilitant-li la feina, però amb tot el plaer i la satisfacció que comporta una cuina elaborada a la manera tradicional i amb el menjar acabat de fer, exposen a la seva pàgina web.

A més del menú diari, dissabtes, diumenges i festius ofereixen un ‘especial cap de setmana‘ amb una àmplia varietat de plats exclusius amb els ja tradicionals pollastres a l’ast. La primera oferta es tracta d’un pollastre a l’ast sencer, amb un preu de 9’5€; la segona oferta inclou un pollastre a l’ast, una safata de patates fregides, 6 croquetes de pernil, i un refresc de mida familiar, per 15€; i la tercera oferta inclou un pollastre a l’ast, 6 canalons casolans, una ampolla de cava o vi, i una barra de pa o salsa (brava o allioli), per 20€.

25è aniversari

Bona Cuina es troba a la ciutat de Terrassa des de fa 25 anys. El 1997 van obrir el seu primer establiment, i des de llavors “elaborem els millors plats directament als nostres locals cada dia, sense transports, envasats ni congelats”, escriu el propietari Jordi Bosch Rovira. Per celebrar-ho, l’establiment ha decidit que el dia 25 de cada mes d’enguany tindran una sorpresa pels seus clients. El passat 25 de gener, per exemple, van oferir un 25% de descompte en tots els seus productes.

Per celebrar el seu 25è aniversari ofereixen sorpreses als seus clients el dia 25 de cada mes d’enguany

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa