MónTerrassa
Bombers de Terrassa guanya el Encuentro de Rescate en Accidentes de Tráfico
  • CA
Bombers de Terrassa | Bombers

!--akiadsense-->

L’equip del Parc de Bombers de Terrassa ha guanyat el XIII Encuentro Nacional de Rescat en Accidentes de Tráfico, que s’ha fet en instal·lacions de la Universitat de valència entre el passat dimarts dia 2 i ahir dijous. La classificació final, que el Jurat va fer pública ahir al vespre, la completen els Bombers de Gandia en segon lloc i l’equip del Parc de Bombers de Granollers, en el tercer.

En les categories de Millor Equip Tècnic i Millor Atenció Sanitària, Terrassa també ha quedat en primer lloc i Granollers, en el tercer. Terrassa, a més, ha estat escollit com el segon en la categoria de Millor Comandament, seguit de l’equip de la Regió Metropolitana Sud. Pel que fa a les Millors Maniobres Estàndard, Terrassa ha quedat primer i Granollers, segon. Finalment, Terrassa ha quedat segon en la categoria de Millor Maniobra Ràpida.

Els Bombers de la Generalitat han participat durant aquesta setmana, del 2 al 5 de maig, en el XIII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico i també en la primera edició del Encuentro Nacional de Trauma que s’ha celebrat a les instal·lacions de la Universitat de València, al Campus els Tarongers.

Els equips de Bombers de la Generalitat de la Regió Metropolitana Sud (REMSud), de Terrassa i del parc de Granollers, que van quedar primer, segon i tercer respectivament en el XIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, són els que han participat en el XIII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico.

Una quinzena d’equips d’excarceració de diversos cossos de bombers de tot l’Estat han competit en aquest esdeveniment. Cada equip estava format per sis persones: un dels membre ha dut a terme la funció de comandament, un altre de sanitari i els altres quatre han actuat com a bombers. Tots els equips han hagut de realitzar una maniobra estàndard i una de ràpida. La maniobra estàndard ha consistit en el rescat d’una víctima en un escenari d’accident de trànsit amb una durada màxima de 20 minuts. Mentre que la maniobra ràpida, la víctima a rescatar estava en estat molt greu i disposaven d’un temps màxim de 12 minuts.

  • Els integrants de l’equip de la Regió Metropolitana Sud són: Ivan Bagan, Marià Aparici, Marc Prat i Edgar Farran, Toni Soler i Daniel Garcés.
  • Els membres de l’equip de rescat en accidents de trànsit de Terrassa són: Juan Gemas, Daniel Morales, Jordi Puyol, Alfons Herrero, Jordi Vega i Albert Santamaria.
  • I els components de l’equip del parc de Bombers de Granollers són: Luis Miguel Muñoz, Ramon Serentill, Ivan Julià, Lluis Luengo, Pol Giró i César Avellaneda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa