MónTerrassa
Una misteriosa bola blanca creua el cel de Terrassa
  • CA
Una misteriosa bola blanca creua el cel de Terrassa
Una misteriosa bola blanca creua el cel de Terrassa | ACN/ARXIU

!--akiadsense-->

Un bòlid? Un meteorit? Un Ovni? Exactament no se sap el que van veure ahir cap a les 19.55 molts egarens i egarenques al cel de Terrassa. Només se’n va poder gaudir uns segons. La bola, blanca, segons alguns testimonis, va anar de nord a sud. Altres afirmen que el van veure passar per damunt del cotxe a una gran velocitat.

No és estrany veure bòlids, una de les hipòtesis més factibles. Una bola de foc gran va creuar diumenge 11 de novembre de 2018 el cel del Vallès, cap a les 17.52. De color groc al centre, en la art externa predominava el carbassa.

Un altre es va observar el març de 2017. A les 19.48, més o menys a la mateixa hora del que s’ha vist aquest dimarts. Llavors va seguir una trajectòria d’est a oest. La cua era d’unes dimensions impactants, de color groc cap a verd, i el cap, com una gran estrella, avançant cap al taronja i el vermell intens i fins i tot blau.

En astronomia, un bòlid (del grec βολίς, míssil) és un meteor molt brillant que, en tenir una massa de més de 10 grams, causa un gran solc al penetrar en l’Atmosfera terrestre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa