MónTerrassa
El bisbe de Terrassa, present en l’acte de les víctimes de l’atemptat del 17A
  • CA

El proper divendres dia 17 d’agost es compleix el primer aniversari dels atemptats comesos a Barcelona i Cambrils, que van provocar 16 morts i més de 150 ferits. Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, acompanyat pel seu bisbe auxiliar Mons. Salvador Cristau, participarà divendres al matí en els actes organitzats a la ciutat de Barcelona en record dels atemptats.

Així mateix el Bisbe egarenc convida a tota la comunitat diocesana a tenir present en les celebracions de l’Eucaristia a les víctimes i afectats d’aquests atemptats, així com a llurs famílies. Igualment demana “una pregària per la missió que desenvolupen en la societat els membres dels cossos de seguretat, bombers i personal sanitari i per la pau a la nostra terra i al món sencer”.

Amb aquesta intenció es celebrarà la missa el mateix dia 17, a les 9 del matí a la Parròquia de Sant Pere de Rubí, on vivien dues de les víctimes mortals, i a les 8 del vespre a la Catedral de Terrassa presidida per propi Bisbe Saiz Meneses.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís Fernández a agost 14, 2018 | 13:54
    Lluís Fernández agost 14, 2018 | 13:54
    El bisbe va a fer-se la foto, com es diu vulgarment, però per la ciutat no el veiem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa