MónTerrassa
“En Bici Sense Edat” ofereix nova formació per fer sentir lliure a la gent gran
  • CA

L’iniciativa “En bici sense edat” oferirà un nou curs de formació per sumar-se al seu equip de voluntariat i ajudar a les persones grans a tornar a tenir la sensació d’anar en bicicleta. “En Bici sense edat ” és un programa de voluntariat social que vol retornar a la gent gran la capacitat d’anar en bicicleta i tenen per lema “Pedalem contra la solitud no desitjada“. El seu objectiu és promoure l’envelliment actiu i el bon tracte a les persones grans, alhora que tenen com a visió facilitar la creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra la solitud no volguda.

El curs tindrà lloc el proper 1 d’octubre i està obert a totes aquelles persones majors d’edat que vulguin formar part d’un voluntariat o que vulguin ajudar a la gent gran a tornar tenir la sensació d’anar en bicicleta. El curs té dues parts: una primera teòrica on es coneixerà tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Es tracta d’una activitat gratuïta i té places limitades, pel que es necessita reserva prèvia. Les inscripcions ja es poden fer en aquest enllaç.

Sobre En Bici Sense Edat

En Bici Sense Edat son una entitat voluntària que treballa per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda, a través de l’organització de passejades amb tricicles elèctrics especialment adaptats. L’entitat està en actiu des de l’any 2016.

Actualment compten amb un total de 8 tricicles, amb els que han realitzat més de 2.000 pedalades amb aproximadament 3.500 persones beneficiades directes. Gràcies ala participació de 104 persones voluntàries les passejades s’han ofert a un total de 50 equipaments i entitats a les ciutats de Barcelona, Sant Just Desvern i Terrassa. La iniciativa ha tingut tan d’èxit que actualment s’estan creant nous grups motors a Granollers, Cardedeu, Mataró i Pla d’Urgell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa