MónTerrassa
Les biblioteques de Terrassa acolliran un cicle de xerrades sobre el Ramadà
  • CA

Aquest dimarts, a la Biblioteca Central de Terrassa s’ha iniciat el cicle “Ramadà: molt més que un temps de dejú”, organitzat pel servei de Ciutadania de l’Ajuntament de Terrassa i recollides a la Guia d’Activitats per a pares i mares 2017-2018. Aquestes sessions, que es faran durant tot el mes de maig a les diferents biblioteques de la ciutat, es presenten com un espai de diàleg i coneixement mutu entre persones amb sensibilitats culturals i religioses diverses, tot aprofitant la propera celebració del Ramadà -previst per a mitjans de maig- per organitzar espais de debat intercultural.

Les sis activitats programades s’iniciaran amb una breu explicació per part del personal tècnic del Servei de Ciutadania o per alguna entitat o persona musulmana sobre què és el Ramadà i a partir d’aquí s’obre un debat perquè les persones participants intercanviïn coneixements, experiències i inquietuds sobre la diversitat cultural i de creences.

Les sessions són obertes a tota la ciutadania i no requereixen inscripció prèvia. Aquestes xerrades es van fer per primer cop l’any passat, com a experiència pilot, a tres districtes i amb un total de 88 persones participants. La valoració positiva que se’n va fer ha estat el motiu pel qual enguany es tornin a programar, en aquesta ocasió a tots sis districtes. El cicle de xerrades forma part d’un programa de formació i sensibilització en convivència en la diversitat que impulsa l’Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu de fomentar la convivència des dels valors de la diversitat, la interculturalitat i la cultura democràtica en favor del benestar col·lectiu i la cohesió social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa