MónTerrassa
La Biblioteca Central de Terrassa reobre les portes en horari nocturn
  • CA

El dilluns 20 de maig, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) tornarà a obrir les seves portes en horari nocturn i ho farà fins al proper 27 de juny, de dilluns a dissabte. L’Ajuntament vol facilitar així un espai d’estudi a l’alumnat que ho necessiti, oferint els recursos necessaris perquè puguin preparar els seus exàmens. La BCT obrirà en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 10 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20.30h) i a partir de les 20.30 allargarà l’obertura fins a les 24 h per facilitar que els i les estudiants que ho requereixin disposin d’un espai adequat a les seves necessitats.

Durant aquesta ampliació horària, l’equipament farà funcions d’aula d’estudi, cobrint les necessitats dels estudiants en la preparació dels seus estudis i habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi. Amb l’objectiu de reforçar aquesta oferta d’espais i garantir al mateix temps zones d’estudi durant aquest període, tots els diumenges, del 22 de maig i fins al 27 de juny també s’obriran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC (carrer de Colom, 2 – cantonada amb avinguda de Jacquard). Aquests espais obriran des les 10 h fins a la mitjanit de forma ininterrompuda .

Els calendaris i horaris d’obertura d’ambdós espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens determinades pels centres universitaris i de l’anàlisi conjunt de l’ús de la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC i la BCT durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries. A més, a partir del 25 de maig i fins al 16 de juny, la Biblioteca del Campus Terrassa- UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 22 h. En aquest cas, per accedir-hi, caldrà presentar el carnet universitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa