MónTerrassa
La Beth troba la seva “ànima bessona”
  • CA
Beth Pérez, la nena de 4 anys amb leucèmia
Beth Pérez, la nena de 4 anys amb leucèmia | @todosconbeth

!--akiadsense-->

Aquest estiu, desenes de persones es van presentar al Banc de Sang i Teixits de Mútua Terrassa per tal de donar medul·la òssia. El principal motiu que va empènyer a la ciutadania a fer el pas va ser la crida de la família de la Beth, una nena de 4 anys que li van diagnosticar leucèmia el desembre de 2017 i que després dels tractaments rebuts, l’única opció per salvar-li la vida era un trasplantament. La història de la petita i la lluita dels seus pares Carme i Raúl va traspassar les fronteres egarenques gràcies a una campanya a la recerca d’una persona que fos compatible on s’hi van afegir personalitat del món de l’esport o de l’art.

Aquest dijous, 28 de novembre, la Beth ha tingut el seu millor regal. Segons ha manifestat la seva mare a través de les xarxes socials, per fi s’ha trobat “l’ànima bessona de la Beth” i la petita podrà rebre un trasplantament de medul·la òssia. “Avui diem adéu a la leucèmia, adéu per sempre: Fi“, resa un post emotiu de la Carme que sobretot dona les gràcies a la persona que ho ha fet possible: “aquesta persona que avui ha regalat la vida a la nostra filla, aquesta persona que no coneixem però que sempre portarem al nostre cor, a la nostra ànima, perquè sempre hi estarà present, sempre”. I afegeix: “Gràcies per fer-nos el més gran regal que es pot donar, gràcies per aixecar-te un dia i pensar que podies salvar una vida amb la teva sang. I aquest algú és la nostra Beth”.

Deseos..sueños que quieres que se cumplan con todas tus fuerzas, con el corazón, con el alma: Hoy decimos Adiós a la leucemia, adiós para siempre: FIN. 28 de Noviembre de 2019, día de Renacimiento, Cumplevida de nuestra princesa Beth ??. Su alma gemela, esa persona que hoy ha regalado vida a nuestra hija, esa persona a la cual no conocemos y a quien voy a llevar siempre en mi corazón, en mi alma, porque siempre va a estar presente, SIEMPRE. GRACIAS por hacernos el mayor regalo que se pueda dar, gracias por levantarte un día y pensar que podías salvar una vida con tu sangre, porque ese alguien ha llegado, y ese alguien es BETH, nuestra hija de 4 años, y gracias a ti, nuestra pequeña, cumplirá todos sus sueños…ir al cole, jugar con sus primos, dar paseitos con sus papas, hacer amigos, y disfrutar de la VIDA. Agradecida eternamente a nuestro Ángel, a nuestra alma gemela, agradecida a todos los donantes de médula ósea. Agradecida a todo el equipo médico que cuida a nuestra pequeña, sois increíbles? Gracias de corazón?? a todos los que nos acompañáis en este camino, gracias por cada comentario, mensaje, audio… toda vuestra energía nos llega al corazón, al alma..GRACIAS. @imparablescontralaleucemia @unmatchxunavida @muasolidaris @sjdhospitalbarcelona

A post shared by Carme (@todosconbeth) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa