Presentació de la jornada Benvinguts a Pagès a Castellbisbal | Consorci de Turisme

!--akiadsense-->

Del 3 al 5 de juny, tindrà lloc Benvinguts a pagès, un cap de setmana en el qual explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

A la nostra comarca, la iniciativa ens permetra visitar diversos productors, ja siguin de fruita i verdures, formatges, aviram, begudes o herbes aromàtiques. Per consultar quines explotacions restaran obertes al públic pots clicar aquí.

Així mateix, s’ha preparat diverses activitats complementàries com són:

– Benvinguts a Pagès als Mercats de Terrassa amb els productors agrícoles locals/comarcals

– Degustació de productes ecològics a les parades del Mercat Ecològic del Vallès de Sant Quirze del Vallès

– El mNACTEC. Un tastet turístic i gastronòmic de Terrassa

– La Masia Freixa: Un tastet turístic i gastronòmic de Terrassa

– La Seu d’Ègara. Un tastet turístic i gastronòmic de Terrassa

– Minyons de Terrassa Experience

– Museu de la Pagesia de Castellbisbal

– Visita guiada al Museu del Tractor d’Època de Castellbisbal

– Visita i taller de pa al Molí d’en Rata de Ripollet

Nou comentari