MónTerrassa
Ben El Fassi Mezouar, nou Síndic de Greuges de Terrassa
  • CA

Terrassa ja té nou Síndic de Greuges. El recompte final de vots ha determinat que Mustapha Ben El Fassi Mezouar ocupi els anys vinents el lloc que deixa lliure Isabel Marqués. El procés de participació ciutadana ha estat tot un èxit. Fins a un total de 3.324 persones més grans de 16 anys han expressat el seu parer i han volgut prendre part en el procés, segons la Comissió Ciutadana de Seguiment, l’òrgan de garantia. Ara falta que passi pel ple municipal, on no hi haurà problema per ser acceptada.

Mustapha Ben El Fassi, ha estat qui ha obtingut més suports, 1.220, el que representa el 36,70 pert cent de les paperetes que es van dipositar aquest dijous 15 de desembre de 2022 a les urnes, ubicades en tots els districtes del municipi, de manera que fos fàcil a tothom anar als espais de votació. La participació alta dona encara més rellevància a l’elecció d’un càrrec important, al que optaven un total de 8 persones d’àmbits molts diversos. No hi havia, a priori, un favorit i favorita, tot i que tampoc sorprèn el nom que ha sortit.

Ben El Fassi Mezouar, nou Síndic de Greuges de Terrassa

Després de les votacions, Mustapha Ben El Fassi Mezouar ha quedat molt per davant de la resta de contrincants. El percentatge n’és una clara demostració. És l’únic dels 8 que ha passat dels 1.000 vots, i segon i tercer queden molt per sota, amb 655 -gairebé la meitat- i 480.

El president de la Comissió Ciutadana, el tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, ha valorat «molt positivament la jornada. Tenint en compte que la sindicatura municipal és la institució que garanteix els drets de la ciutadania, cal reconèixer i agrair la participació dels veïns i veïnes en el procés d’elecció i nomenament de la seva figura».

Els nombre de suports rebuts pels candidats i candidates a la Sindicatura

Pau Cónsola: 655 suports
El Mustapha Ben El Fassi: 1.220 suports
Manel Pérez: 480 suports
Ignasi Puig: 279 suports
Mònica Olmo: 285 suports
Cristina Valverde: 332 suports

Miriam Boira: 38 suports
Juan Enrique Latorre: 22 suports

Ben El Fassi Mezouar, nou Síndic de Greuges de Terrassa


Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Moro Musa a desembre 17, 2022 | 12:36
    El Moro Musa desembre 17, 2022 | 12:36
    Almenys què no sigui tan inèpte com el ex conseller de Benestar i Familia l'l.lustrisim i excel.lentisim Chakir El Homrani.
    • Icona del comentari de: Valentí Espinell Maldà a desembre 17, 2022 | 16:38
      Valentí Espinell Maldà desembre 17, 2022 | 16:38
      Conseller de Benestar i Família? Però això no és Generalitat? Estàs fent la connexió entre coses que no tenen res a veure senzillament per una qüestió de...? De debò? Es pot arribar a ser tan fastigosament xenòfob? Em sembla que t'ho hauries de fer mirar.
  2. Icona del comentari de: Xavier Parrondo a desembre 25, 2022 | 16:05
    Xavier Parrondo desembre 25, 2022 | 16:05
    Hola Macos! Em sembla que usoequivoqueu amb aquesta notícia. No ha sigut escollit síndic. Aquest càrrec l'escollirà el Ple de l'Ajuntament proximament. Una mica de "por favor" XD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa