MónTerrassa
Belén Esteban, molt emocionada i sense poder parlar per la mort de Mila Ximénez
  • CA

Mila Ximénez ha mort després d’un any lluitant contra un càncer de pulmó, que finalment no ha pogut superar. ‘Sálvame’ no tenia prevista la seva emissió aquest dimecres pel partit d’Espanya a l’Eurocopa però, com no podia ser d’una altra manera, tots s’han unit en bloc per a retre homenatge a la seva companya i amiga.

Belén Esteban no tenia intenció d’assistir, impactada tot i que portaven dies esperant la notícia, però alguna cosa li ha fet canviar d’opinió: “Jorge, m’has trucat per telèfon i m’has dit una cosa… ‘A ella li hauria agradat que estiguessis‘”.

Sap que així és, així que ha fet cas al presentador: “Jo em bloquejo molt, ploro molt i l’he adorat, encara que l’hagués matat en moltes ocasions”, bromejava i provocava així el somriure de tots els seus companys.

I és que Mila era passional, visceral i tan aviat s’enfadava com demanava perdó, una realitat que resultava commovedora per a tots: “El més bo eren els àudios que t’enviava quan s’emprenyava”, recordava Jorge Javier Vázquez.

Tots reien i Belén Esteban confessava que Mila es posava “molt gelosa” quan tenia bona relació amb Jorge Javier Vázquez: “A tu t’adorava, és que tu eres Déu per a ella, no se’t podia tocar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa