MónTerrassa
Els “Bebés Llorones” d’IMC Toys aterren a Netflix
  • CA

Els Bebés Llorones, de l’empresa de joguines amb seu a Terrassa IMC Toys, aterren a la popular plataforma de continguts audiovisuals Netflix. L’empresa ha arribat un acord global amb la plataforma perquè a partir del 18 d’abril els subscriptors puguin veure els episodis de la sèrie “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”. “Estem molt orgullosos i contents d’anunciar que a partir del 18 d’abril, la sèrie ‘Cry Babies Magic Tears’ estarà disponible a Netflix en 24 idiomes i disponible a més de 190 països. Un gran reconeixement després de molts anys de treball dur i molta dedicació”, ha comunicat l’empresa i avança BBC.

Bebés Llorones Lágrimas Mágicas” és una sèrie animada que tracta l’amistat i la importància de les emocions pels nens i nenes de 3 a 6 anys. La història se centra en els amics nadons vestits en pijames d’animals que combinen amb les seves respectives mascotes. A cada episodi -independent narrativament- viuen només aventures tots junts mentre aprenen com de poderoses poden arribar a ser les seves emocions. L’acord posarà a disposició dels espectadors 400 minuts de contingut en dues temporades aquest any, la primera el proper dilluns i la segona a la tardor.

IMC Toys va llançar la seva webserie l’any 2018 a través del canal de YouTube d’IMC Toys Kitoons. La seva estrena va ser tot un èxit arribant a les més de 50M de visualitzacions en les primeres setmanes. La websèrie acosta l’imaginari d’aquestes nines a les petites i petits d’una forma propera i amena, transmetent valors d’amistat, companyonia i lleialtat a través d’uns dibuixos animats: “Es tracta d’un format didàctic i interactiu: les nines cobren vida i contribueixen a motivar la imaginació de les seves petites seguidores alhora que mostren valors fàcilment assimilables. Cadascuna de les nines tenen una personalitat i aficions diferents i juntes formen un autèntic equip” explicava en el seu moment Martí Cuyàs, Màrqueting Manager d’IMC Toys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa